Nieuwe singel Jack van Raamsdonk(02-2008)

Sri-Lanka is de titel van de nieuwe singel van Jack van Raamsdonk,het is de voorloper van het nieuwe album dat in April op de markt komt.
Sri-Lanka is oorspronkelijk een nummer van Jack Jersey,die 7 jaar samen werkte met Jack van Raamsdonk,door een sterke nederlandse tekst en een goed arrangement is dit wederom een sterke singel van Jack van Raamsdonk,tegen de zomer zal de nieuwe dvd van Jack uitkomen en ook zijn er weer opnamens gepland van zijn gelegenheidsband"Red Diamond,deze zullen opgenomen worden in de Moonraker studio's in Hamburg,speciale gast op the Red Diamond cd is Steve Cropper,gitarist van The Booker T and the mg's en The Bleusbrothers Band.

Zoals u gewend bent zullen al deze produkten weer uitkomen op het label van Discount Music,de promotie is wederom in vertrouwde handen van Ellis ten Donkelaar

No Por Favor / Al Word Ik Dan Wat Ouder(11-2007)

Het nieuwe album van Jack is eindelijk uit ! "No Por Favor" bevat 13 nummers en is vanaf nu overal verkrijgbaar, ook is de nieuwe DVD van Jack uit met 15 prachtige video clips!
Kijk bij discografie en DVD producties voor meer informatie over deze 2 producten.

Nieuwe single,album en DVD voor Jack van Raamsdonk(08-2007)

Na een stilte van bijna een jaar is Jack van Raamsdonk terug, en hoe.
Een nieuwe single met de titel "Waarom”, is er eentje die terug gaat naar de roots van Jack,even geen boem boem zoals vele platen op dit moment maar een serieus nummer wat hij samen schreef met Jack Verburgt.

Ook op het volledige album staan nummers die veelzijdig zijn en goed gearrangeerd zijn,er is tijd aan besteed en dat is goed terug te horen,het album draagt de titel "No por Favor”.

Dan de DVD,Het welbekende recept van Jack van Raamsdonk,mooie beelden en vaak speelfilmachtige clips waar niet op tijd gekeken is. Vooral het nummer “al word ik dan wat ouder” is nu al een blijvertje en is in België opgenomen door Danny Fabri

Op dit moment scoort Jack ook enorm goed met zijn gelegenheidsband Red Diamond, in Juli speelde hij in Memphis en Nashville en het succes was enorm, speciale gasten waren Steve Cropper, gitarist van The Booker T & The MG's and the Bleusbrothers band en Glenn D Hardin,de pianist van the TCB Band van Elvis. De ontmoeting met de zus van Johnny Cash Joanna was erg gemoedelijk en alles wat Jack wou weten over Johnny vertelde zij in alle rust. De tweede cd van deze band komt zeer binnenkort uit in de indo rock sfeer, samen met de fameuze gitarist Frederick Antonio heef hij de smaak te pakken en is er in Memphis gewerkt aan een nieuw album.voorbereidingen voor een DVD zijn in volle gang.

De nieuwe producten van Jack van Raamsdonk zullen uitkomen bij Rood Hit Blauw producties, al twintig jaar levert Jack producties aan deze maatschappij, na een korte onderbreking is Jack weer terug en dat is ook zijn slogan op het podium.....Jack is Back

Tour Amerika groot succes(08-2007)

Jack van Raamsdonk speelde met zijn gelegenheidsband Red Diamond in Memphis en Nashville,o.a de klanken van gitarist Frederick Antonio deden de amerikaanse harten sneller kloppen,Red Diamond liet de Amerikanen ook kennis maken met evergreens van o.a the Hunters en Sandy Coast,speciale gast in Nashvile was de jongere zus van Johnny Cash Joanne Cash,.
Tussen de bedrijven door bezocht Jack het graf en het huis van Johhny Cash in Hendersonville,er is niets meer van over,Barry Gibb was het huis aan het verbouwen toen er brand uitbrak,heel triest om te zien volgens jack.
Sinds Jack drie jaar geleden een documentaire maakte met Fats Domino zijn er veel deuren geopend voor hem,in de legendarische Sun studio in Memphis heeft hij een status die hem vrij toegang verschaft,geweldig om helemaal alleen in die studio rond te huppelen,je moet wel weten dat het de thuishaven was van o.a Elvis,Roy Orbison,Johnny Cash en Jerry Lee Lewis.

Binnenkort verschijnt de tweede cd van Red Diamond,net als de eerste cd zullen er instrumentale nummers opkomen,de cd met vocale nummers ligt klaar maar word nog even vast gehouden ivm evt gast optredens en de rechten daarvan.

Klik hier voor de foto's van o.a de tour in Amerika 2007

Na 10 jaar muzikaal eerbetoon aan Jack Jersey(02-2007)

jaar na het overlijden van een van Nederlands beste artiesten ooit is er dan nu eindelijk een dvd/cd uitgekomen van Jack Jersey,op de dvd staat o.a de special Asian Dreams en hits van Jack o.a uit het programma Top Pop.
Nog altijd is de muziek van jack Jersey niet weg te denken en daarom zal dit uniek document een aanwinst zijn in u collectie.

De reden dat ik dit vermeld in mijn nieuws item is dat ik zeven jaar met jack heb mogen werken en heel veel van hem geleerd heb....Thanks Jack


DVD/CD Presentatie(12-2006)

DVD/CD Presentatie afgelopen 10 december is uitgelopen tot een groot succes ! Ruim 800 mensen bezochten deze middag het wapen van Rosmalen om bij de presentatie van de nieuwe DVD/CD van Jack van Raamsdonk te zijn.


Jack ontmoet voltallige TCB Band van Elvis Presley(10-2006)

In Mei 2006 had hij een ontmoeting met Priscilla Presley en nu heeft hij de voltallige tcb band mogen ontmoeten, James Burton, Ronnie Tutt, Glenn Hardin, Jerry Scheff en John Wilkinson.
Voor ieder muzikant is dit een droom, mijn leven lang kijk ik al video's van Elvis en altijd zag ik weer die geweldige muzikanten, buiten dat ze natuurlijk ook legendes zijn, zijn het ook hele aardige mensen aldus jack, vooral John Wilkinson, die vanwege een beroerte niet meer kan spelen nam ruim de tijd voor een gesprek met Jack.
In April 2007 gaat Jack terug naar zijn geliefde Memphis om daar zijn cd af te ronden, dat was eigenlijk de droom die hij had, maar door de ontmoetingen met de halve Presley clan heeft hij meer inspiratie dan ooit, inmiddels heeft hij zoveel nummers opgenomen met muzikanten daar dat hij makkelijk een dubbel cd kan uitbrengen, ook zal er waarschijnlijk een dvd komen die in Memphis en Nashville word opgenomen
(Kijk in het fotoalbum - artiesten voor meer foto's)


Duet single John de Bever en Anny Schilder(09-2006)

Anny Schilder was ooit de zangeres van de Volendamse groep BZN en scoorde met BZN vele hits, John de Bever was ooit één van de beste zaalvoetballers en scoorde als klein kind al een hitje met "Als ik later eens trouw" en pas nog met de single "Oh jij ja jij". Anny en John zijn al jaren lang goed bevriend en dat leid nu uiteindelijk in een prachtige duet single, de romantische Brabantse stem van John de Bever en de onvervalste palingsound van Anny Schilder zijn een sterk concept op deze single. De verwachting is dat deze single hoge ogen zal gaan gooien volgens producer Jack van Raamsdonk. De single komt uit op het label van rood, hit, blauw producties bestelnr: RHBSC 9909


Niemand Weet(08-2006)

"Niemand weet" dat is de titel van de nieuwe single van Jack van Raamsdonk, eigenlijk ging hij naar de studio om hem aan te bieden voor een andere zanger maar arrangeur Kees Tel kreeg het te pakken van dit nummer en ook Jack zelf wou hem niet meer afgeven, het nummer is door Jack zelf geschreven en zal zeer zeker weer hoge ogen gooien in de cafés. De single komt uit bij hjdm en het bestelnr is hjdm 4001646. Eind oktober zal ook de nieuwe kerst cd en kerst dvd van Jack uitkomen, de dvd is opgenomen in Oostenrijk en de cd met veel live muzikanten. Omdat het met de gezondheid van Jack iets minder is zal hij minder gaan produceren voor andere artiesten, in zijn eigen studio is hij alleen nog maar met eigen werk bezig.


Archief materiaal verbrand(05-2006)

Helaas is een paar jaar geleden door een brand bij Jack van Raamsdonk thuis veel oud beeld materiaal van live optredens van:Sunlight Music, Exit en Gamble verloren gegaan. Graag vragen wij nu de bezoekers van deze website of U nog oud beeld materiaal van feesten heeft waar Jack van Raamsdonk speelde. Graag zouden wij hiervan een kopie willen maken of ontvangen. Dit uiteraard tegen een kleine vergoeding.
Voor meer informatie hier over kunt u bellen of mailen met:
073-6440270
info@jackvanraamsdonk.nl


Jack schrijft opnieuw singel voor zijn zoon(05-2006)

Eerder schreef hij 2 nummers voor zijn zoon Jack Elmondo namelijk de nummers "Yo Te Quiero Mi Amore" en "Dit Is De Mooiste Dag", ook nu slaagde Jack erin om voor zijn zoon 2 geschikte "apresski-nummers" te schrijven. "Maar Kijk Eens Heel Diep In Mijn Ogen" (welke begin juni te koop zal zijn) en als B-kant "Oh Signorita".


Nieuwe CD Single(04-2006)

Wie kent de hit uit de jaren 80 nu niet "Babe Come Back". Deze is in de jaren 80 door Peter Koelewijn vertaald. Jack heeft dit nummer weer uit de kast getrokken en er een beat ondergezet! Een echt zomers nummer dus. Vanaf 9 mei 2006 zal dan ook de nieuwe CD Single in de schappen liggen. Koop hem nu: "Schatje Kom Terug".